Ondernemersontbijt in de Gummaruskerk en de tour door Gemeente Steenbergen

Op 11 september begon de dag vroeg in de Gummaruskerk. Ruim vijfentwintig ondernemers schoven om 8 uur aan bij het Ondernemersontbijt. Onder het genot van versgebakken croissants en sterke koffie bespraken ondernemers hun ideale 2040 voor de gemeente. De verschillende toekomstscenario’s werden uitgebreid bediscusseerd en aangevuld, waarna ze ook ambities voor 2040 formuleerden. Een inspirerende ochtend, waarbij veel innovatieve toekomstidealen aan bod kwamen.

‘s Middags was het projectteam te vinden op de Welberg, waar ze onder andere bij de basisschool inwoners spraken. De dag eindigde met een toekomstcafé in de kantine bij SC Welberg. Ook hier werden de scenario’s uitgebreid besproken en werden veel ideeën geopperd.

De tour ging door naar Kruisland op 12 september, waar we overdag met de inwoners spraken en ‘s avonds bij het toekomstcafé de scenario’s nog verder bespraken. Ook was er deze dag een sessie specifiek gericht op het onderwijs: hoe leren we in 2040?

Praat je ook graag mee? Op 17 september vindt u het projectteam in Steenbergen tijdens het laatste toekomstcafé, om 19.30 in de Gummaruskerk.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go to Top